Carnaval 2020: op een andere locatie en met een andere opzet. Afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om in die nieuwe opzet zowel voor de jeugd als de ouders een aantrekkelijk programma te bedenken. De boel gaat volledig op zijn kop: jeugdcarnaval wordt familiecarnaval. Dat vergt enige inzet, maar het geeft ook enorm veel nieuwe energie.

Wat we zeker behouden, is onze vertrouwde medewerkersbar. Nieuw van opzet maar met de vertrouwde sfeer van weleer. Dé ontmoetingsplaats van onze vrijwilligers waar ze kunnen relaxen en bijkletsen. Carnaval achter de schermen.

Het klinkt waarschijnlijk afgezaagd, maar zonder jullie kunnen we dit feest niet organiseren. Daarom doen we ook nu weer een beroep op jullie aanwezigheid en helpende handen om samen met ons dit mooie feest tot een succes te maken.

Medewerkersbijeenkomst

Kom naar de medewerkersbijeenkomst op 9 februari bij Smederij/brouwerij van der Helm.
Van 14.00 tot 16.00 uur werpen we alvast een blik op het komende carnaval onder het genot van een drankje.
Geef je op vóór 31 januari.


Bestuur

We zijn weer volop actief begonnen met het nieuwe seizoen. Het bestuur is iets afgeslankt en dit betekent dat we op een paar posities  nog wel wat versterking kunnen gebruiken, dus wil je met ons meedenken in de aanloop naar het volgende carnaval? Neem dan contact met ons op: info@jjkbokkendonk.nl

Spetterend begin

Zoals gezegd starten we op zaterdagavond met het medewerkersfeest om alvast in de stemming te komen. Vanaf zondag gaan we er met zijn allen flink tegenaan.
Bekijk de activiteiten die we dit jaar op het programma hebben staan.

Maatschappelijke stage

Dit vrijwilligerswerk mag ook gebruikt worden als maatschappelijke stage. Je moet hiervoor 14 jaar of ouder zijn. Wil je meer informatie of jezelf aanmelden, stuur dan een mailtje naar info@jjkbokkendonk.nl

Aanmelden commissie

Heb je ideeën of wil je al in de aanloop naar het volgende carnaval meedenken over de invulling van het programma, meld je dan aan als commissielid. Hiervoor kun je een mail sturen naar info@jjkbokkendonk.nl.
JJK medewerkersfeest

Als vrijwilliger ben je ook van harte welkom op het jaarlijkse JJK medewerkersfeest. Op zaterdagavond 22 februari gaan we testen of de Meander wel een feestje aan kan. Geef bij je inschrijving aan of je bij dit feest aanwezig wil zijn.

Brunch zondagochtend vervalt

De traditionele brunch op zondag komt te vervallen. Omdat we verwachten dat de zondagmorgen al hectisch genoeg is, en we heel veel ervaringsdeskundigen hebben, hebben we ervoor gekozen om de aftrap zaterdagavond te doen. Ben je zaterdagavond er niet bij, dan praten we je op zondagmorgen over alles bij.

Eten woensdagavond

Traditiegetrouw gaan we met de vrijwilligers, die willen, op woensdagavond na het opruimen nog even nagenieten van al het moois dat we hebben meegemaakt tijdens een hapje eten. Het eten is op eigen kosten, de locatie wordt t.z.t. bepaald. Ook hiervoor kun je jezelf opgeven via het inschrijfformulier op de site aangeven.


Tot slot …

Als je na al deze informatie nog vragen, opmerkingen of wellicht ideeën hebt, laat het ons weten.
Stuur deze informatie vooral ook door naar mensen die nog niet in ons bestand staan en mogelijk wel interesse hebben om dit mooie feest eens van een andere kant mee te maken.

We hopen op een positieve reactie van jou..

Met carnavaleske groet,

JJK Bokkendonk

Bestuur Jeugd- en Jongerencarnaval Bokkendonk